social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριαμβευτικά στους «4» ο Άρης Βούλας, 4-0 τα Γλυκά Νερά

Θριαμβευτικά στους «4» ο Άρης Βούλας, 4-0 τα Γλυκά Νερά

Με το... καλημέρα φρόντισε να επιβάλει τους δικούς του κανόνες στην αναμέτρηση με τα Γλυκά Νερά ο Άρης Βούλας και να πάρει με θραμβευτικό τρόπο την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ!

Η ομάδα του Τ. Τασιόπουλου επικράτησε με το εμφατικό 4-0, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο της Βούλας. Γκολ από τα... αποδυτήρια (1') πέτυχε ο Μιραφιόρι και άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 21ο λεπτό έγραψε το 2-0 με κεφαλιά. Στο 63' ο Γκαβασιάδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με πλασέ, ενώ στο 80ο λεπτό ο Κριλής με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τσέλιος-Πύκνης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Ατματσίδης (82' Λάσκος), Γιαννόπουλος, Γκιούρα, Αφράτης, Μπρής (72' Ηλιάδης), Μιραφιόρι (72' Ζούγρας), Φουκαράς, Γκαβασιάδης, Ρομάνο, Κριλής (82' Ρεσούλι)

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Δημήτρης Μαντούκας): Κύρκος (78' Ριστάνι), Χριστοδούλου Μάνδαλος (77' Θεοχάρης), Μανουσάκης, Μουρούτης, Βάρδας, Δρούγκας (61' Μαστορόπουλος), Βιταλιώτης, Κότσι, Βασιλόπουλος (77' Τραγανός), Μπέλμπας (46' Στίσι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35