social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μετρά αντίστροφα για τα μπαράζ η Μαρκό, 1-0 τον Αχαρναϊκό

Μετρά αντίστροφα για τα μπαράζ η Μαρκό, 1-0 τον Αχαρναϊκό

Μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές πάλευε επί ίσοις όροις για την πρώτη θέση με αντιπάλους την Τριγλία και τον Παλληνιακό.

Πλέον, η Μαρκό δεν έχει αντίπαλο στη μάχη της πρόκρισης στα μπαράζ ανόδου! Στο γήπεδο του Μαρκόπουλου οι πράσινοι λύγισαν και τον Αχαρναϊκό, επικράτησαν με 1-0 και έχοντας απόσταση ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες στα πλέι οφ, ξεκινούν σιγά σιγά την προετοιμασία τους για τη διεκδίκηση της επανόδου στις εθνικές κατηγορίες.

Στο 63ο λεπτό ο Σαχσανίδης δέχθηκε την μπάλα από το γύρισμα του Λαμπρόπουλου σε εκτέλεση φάουλ και αφού πρώτα κοντρόλαρε, σούταρε από κοντά στα δίχτυα για το 1-0. Επτά λεπτά μετά αποβλήθηκε ο Μαγγίνας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το «τρίποντο».

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κακάνης-Σόφιας

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Χούσα (85' Σιδέρης), Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Πίκουλης (89' Γεωργίου), Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Σαχσανίδης, Ιατρού, Σουλελές (68' Μακρίδης)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τάκης Χριστόπουλος): Μυλωνάς, Αμπάρα, Αδαμόπουλος, Μαγγίνας, Νίκας, Μανάλης, Τσιμπουρλάς (55' Μαρκοπουλιώτης), Καριατλής (85' Λένγκα), Μαβίδης, Στραβομύτης (75' Πουρσανίδης), Σπυρίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35