social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ίδρωσε» στην Κερατέα ο Αστέρας Βάρης, 2-1 τον Κεραυνό

«Ίδρωσε» στην Κερατέα ο Αστέρας Βάρης, 2-1 τον Κεραυνό

 

Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες. Αυτό, ωστόσο, δεν στέρησε από τον Κεραυνό τη δυνατότητα να αποτελέσει «σκληρό καρύδι» για τον Αστέρα Βάρης, που χρειάστηκε ένα γκολ πέντε λεπτά πριν από την εκπνοή του αγώνα για να αποφύγει την παράταση και να πάρει τη νίκη-πρόκριση με 2-1 στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ!

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο στην Κερατέα, πραγματοποιήθηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν.

Μόλις στο 15ο λεπτό ο Μπελαβράκης πλάσαρε εύστοχα για το 0-1 από κοντά σε φάση διαρκείας, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν σταδιακά και να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης. Μάλιστα, στο 49ο λεπτό ο Μαυροθαλασσίτης σκόραρε, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Χρ. Μαγγανάς επειδή επηρέαζε τη φάση. Τελικώς, το γκολ για τον Κεραυνό ήρθε με κοντινό πλασέ του Λάπα στο 68', μέσα σε αποθέωση! Στη συνέχεια εκδηλώθηκαν εκατέρωθεν επιθέσεις, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο τέρμα της πρόκρισης στο 85'. Ο Χριστίνης επιχείρησε παράλληλη σέντρα, ο Καλλιμάνης έπιασε στην κίνηση το σουτ από οριακή θέση και νίκησε τον Σκαλαίο για το 1-2.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Βιτσεντζάτος-Δ. Τζαφόλιας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Σκαλαίος, Μαυροθαλασσίτης, Κατσίκης, Κρητικός, Δαρδαμάνης, Ν. Βαγγέλι, Δανιήλ, Ζυγούρης (46' Χριστόπουλος), Χρ. Μαγγανάς, Κασπίρης (46' Β. Μαγγανάς), Λάπας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Σταματόπουλος, Χάιδος, Παστρικός, Σπίντζος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Νάκας (85' Χριστίνης), Κοφσανίδης (70' Μανδύλης), Καλλιμάνης, Γκούμας, Μπελαβράκης (58' Κοτσωβός).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35