social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες ο Αχαρναϊκός, 3-1 στην Άνοιξη

Επέστρεψε στις νίκες ο Αχαρναϊκός, 3-1 στην Άνοιξη

«Ξεκόλλησε» από τις... λευκές ισοπαλίες ο Αχαρναϊκός και επανήλθε στις επιτυχίες!

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, η ομάδα του Μενιδίου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο «Γ. Κυριάκης» της Άνοιξης, όπου επιβλήθηκε με 3-1 της ομώνυμης ομάδας. Επρόκειτο, μάλιστα, για το πρώτο «τρίποντο» στη νέα θητεία του Θεόφιλου Καλύβα στην τεχνική ηγεσία. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό ευτύχησαν να προηγηθούν χάρη σε αυτογκόλ του Χρονακόπουλου μετά από σέντρα του Βλαχίδη (0-1). Έχοντας την ορμή από το γρήγορο γκολ, ο Αχαρναϊκός κατάφερε να εδραιώσει το προβάδισμά του στο 23' με σουτ του Βλαχίδη σε ασίστ του Νάκα (0-2). Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού δύο λεπτά μετά (25') ο Σιατραβάνης σκόραρε με σουτ και μείωσε σε 1-2. Ωστόσο, η αντεπίθεση της Άνοιξης δεν είχε συνέχεια. Αντιθέτως, οι Μενιδιάτες πέτυχαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι με γκολ του Σερέπα στο 75' μετά από σέντρα του Σένε (1-3).

Διαιτητές: Ρεντίφης, Κουλοχέρης-Ξουρίδας

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μουλάς, Τορλαχίδης, Πανάγου, Χρονακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Σιατραβάνης, Ανδρινόπουλος (75' Δογάνης), Κάμπας (80' Μελαδάκης), Μπουγιούκας (90' Μάνης), Οσμενάι, Κακός

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Ε. Γκούφας, Νάκας, Μπιμάι, Τσίκλος, Παπαδόπουλος (83' Στραβομύτης), Βλαχίδης (75' Σάκα), Πινιώτης, Σερέπας (83' Μπιταξής), Νατσιόπουλος (83' Γερώνυμος), Ματσούκας (60' Σένε).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35