social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάλι τρίτος ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 3-1 τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών

Πάλι τρίτος ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 3-1 τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών

Τη διαφορά δυναμικότητας απέναντι στον αντίπαλό του πιστοποίησε στην πράξη ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου και πήρε τη νίκη στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου.

Η ομάδα του Γ. Μαγγίνα επικράτησε με 3-1 του ουραγού Αχιλλέα Κ. Αχαρνών και ανέβηκε πάλι στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ. Στο 16ο λεπτό ο Καλκανάκος άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από κάθετη πάσα του Στάμου (0-1), με τον Κατσέρη να διπλασιάζει στο 40' τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ έπειτα από συνεργασία με τον Σεΐτι (0-2). Στο 65ο λεπτό ο Βιαντόμ μείωσε με κοντινό σουτ (1-2), όμως έξι λεπτά μετά διαμορφώθηκε το 1-3 από αυτογκόλ του Μαραντίδη σε παράλληλη σέντρα του Σεΐτι.

Διαιτητές: Μπερέτας, Τρασανίδης-Τσέλιος

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ (Κώστας Καβαλάρης): Αθανασόπουλος, Κουτουλάκος, Μουστάκας (46' Χονδεογεωργόπουλος), Μαραντίδης, Χάλας (78' Νταλάνι), Σόου, Φρέντερικ, Σταματόπουλος (78' Πάλμος), Καρβέλας, Βιαντόμ (88' Βρούτσης), Πούλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Κωνσταντάς (59' Γαρδούνης), Ζαχαράκης (74' Δεγαΐτας), Κουλάι, Μεταλλινός, Ζώνας, Αργυρίου (59' Καραγιάννης), Κατσέρης, Κλωνάρης (74' Κολιμάτσης), Καλκανάκος (78' Γιαννακόπουλος), Στάμος, Σεϊτι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35