social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο «κόλπο» κι ο Σαρωνικός Αναβύσσου (2-1 τον Άρη Βούλας)

Στο «κόλπο» κι ο Σαρωνικός Αναβύσσου (2-1 τον Άρη Βούλας)

Η απώλεια βαθμών που υπέστη ο Κεραυνός Κερατέας στο δημοτικό στάδιο Σπάτων έχει ανανεώσει το ενδιαφέρον στην κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Μία από τις άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες είναι και ο Σαρωνικός Αναβύσσου, ο οποίος στη δική του υποχρέωση για την 20η αγωνιστική πέτυχε δύσκολη νίκη με 2-1 απέναντι στον Άρη Βούλας, ύστερα από ένα πολύ ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι.

Στο γήπεδο της Αναβύσσου οι κιτρινόμαυροι μπήκαν πιο δυνατά και μετά από μία καλή στιγμή στο 4ο λεπτό με πλασέ του Τσαγκάρη που έφυγε παράλληλα προς την εστία, βρήκαν δίχτυα σε γκολ που όμως δεν μέτρησε. Ήταν το 15ο λεπτό όταν ο Χατζής επιχείρησε σέντρα, η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι μετά από προσπάθεια του Ντμιτρένκο να απομακρύνει, στην επαναφορά ο Τσαγκάρης βρήκε την μπάλα με το κεφάλι και με νέα κεφαλιά από κοντά ο Σένε την έστειλε την εστία. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε μετά από -μάλλον εσφαλμένη- υπόδειξη οφσάιντ του πρώτου βοηθού Τζαφόλια. Στο 20ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν εν τέλει το προβάδισμα. Σε εκτέλεση φάουλ, ο Τσαγκάρης, ο οποίος φαίνεται να ξεκίνησε από θέση οφσάιντ, έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Βλάχου και ο διαιτητής Πανούτσος έδειξε την άσπρη βούλα. Από εκεί, ο παίκτης που κέρδισε την παράβαση ήταν εύστοχος και σημείωσε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αναζήτησαν την ισοφάριση και ευτύχησαν να φτάσουν σε αυτή πριν την ανάπαυλα. Ήταν το 37ο λεπτό όταν μετά από σέντρα από πλάγια θέση και απομάκρυνση του Γκόλφη, ο Τσούκας με κεφαλιά από κοντά σκόραρε για το 1-1! Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για την ανατροπή με εξ επαφής κεφαλιά που έφυγε μόλις λίγα εκατοστά δίπλα από την εστία.

Στο δεύτερο μέρος έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με λιγότερες φάσεις, στο οποίο ο Σαρωνικός μπόρεσε να φτάσει στη νίκη χάρη σε ένα γκολ κάπως... τυχερό. Σε σέντρα που έγινε και απομάκρυνση του Γκόλφη με τις γροθιές, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Γκαβασιάδη και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Πανούτσος, Τζαφόλιας-Πυκνής

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Τσόγκας, Λογοθέτης (37' Μπαριτάκης), Δημητρέλης, Ντμιτρένκο, Βλάχος (57' Λίτσης), Δημογιάννης, Σέλβια (83' Αγγέλης), Γκέζος, Γκαβασιάδης, Βίλα, Τσούκας

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Γκόλφης, Γκιούρα (61' Μπέλι), Αλίκα, Νεστερένκο, Μαούνης, Στακάι, Τσαγκάρης, Χατζής, Σένε (68' Λίτσι), Ιατρού, Γιαννής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35