social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φινάλε στον Αήττητο Σπάτων και απολογισμός από Παπαδόπουλο

Φινάλε στον Αήττητο Σπάτων και απολογισμός από Παπαδόπουλο

Με προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα και την τελική κατάταξη να βρίσκει την ομάδα στην 8η θέση, σε μία ασύμφορη ισοβαθμία με το Κρυονέρι, ολοκληρώθηκε η σεζόν στον Αήττητο Σπάτων.

Πλέον, στο «στρατόπεδο» του ιστορικού συλλόγου σε πρώτο πλάνο έχουν έρθει οι επαφές που αφορούν στην επόμενη μέρα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Δοθείσης της ευκαιρίας, το Soccerlive επικοινώνησε με τον Μάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε έναν σύντομο απολογισμό της θητείας του στους πράσινους, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια που έγινε σε όλα τα επίπεδα και απέναντι σε πολλά προβλήματα.

«Θεωρώ πως έγινε μία υπερπροσπάθεια από τη στιγμή που ανέλαβα, με σκοπό να βγει η ομάδα από το τέλμα στο οποίο είχε βρεθεί. Πηγαίναμε παιχνίδι το παιχνίδι με τα προβλήματά μας, αλλά καταφέραμε η ομάδα να σωθεί ουσιαστικά δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος. Μας μένει, βέβαια, η πίκρα ότι με μία νίκη στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε τερματίσει στην 5η θέση, που ήταν και ένας εφικτός στόχος, από τη στιγμή που οι ομάδες της πρώτης τετράδας είχαν ξεφύγει από νωρίς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ προς τη διοίκηση για τη συνεργασία, στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους και, βέβαια, στους συνεργάτες μου. Πλέον... προχωράμε παρακάτω! Από την πλευρά μου, το επόμενο διάστημα θα ξεκουραστώ λίγο και στη συνέχεια θα συζητήσω τις όποιες προτάσεις».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35