social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το σπουδαίο Κρυονέρι «έσβησε» τα όνειρα του Αχαρναϊκού (1-0)

Το σπουδαίο Κρυονέρι «έσβησε» τα όνειρα του Αχαρναϊκού (1-0)

Μετά την ήττα του Αστέρα Βάρης, αλλά και με τη δική του επικράτηση, στα παιχνίδια της περασμένης εβδομάδας, ο Αχαρναϊκός είχε δει τις ελπίδες του για κατάκτηση της πρώτης θέσης να αναπτερώνονται.

Υστερα, όμως, από τη νέα απώλεια, το... όνειρο της επανόδου έχει αρχίσει πλέον να σβήνει! Το απόγευμα της Κυριακής (19/2) η ομάδα του Μενιδίου υπέκυψε στο γήπεδο Κρυονερίου, με τον τοπικό ΑΟ Κρυονερίου να παίρνει μία σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο και να εδραιώνει την παρουσία του μακριά από τις θέσεις που κάνουν τις ομάδες να αισθάνονται άβολα!

Το γκολ που έκανε τη διαφορά σημειώθηκε στο 82ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι έφυγαν σε γρήγορη αντεπίθεση, ο Αθανασιάδης έδωσε την ασίστ στον Χότζα και εκείνος με σουτ νίκησε τον Φλώρο για το 1-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την άκαρπη υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με στατικές φάσεις, όμως επί της ουσίας δεν μπόρεσαν να δημιουργήσαν σημαντικές φάσεις.

Διαιτητές: Ρεντίφης, Κυριακόπουλος-Πυκνής

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Βαμβακάς, Καραγιαννίδης (75' Αθανασιάδης), Γεωργίου, Τουμπανάκης, Γιαννακόπουλος, Διγενής, Καριατλής, Σιατραβάνης (83' Χρ. Παπούκας), Τσαπατσάρης (87' Άνινος), Μαβίδης, Χότζα

AXAΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Φλώρος, Γκούφας (53' Ηρακλής), Καρμίρης, Δημακάκος, Βασιλείου, Μάναλης, Βλαχίδης (65' Οντιαμπό), Παπαδόπουλος, Γεωργακής, Καλτσάς, Μανωλιάς (76' Ταμπάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35