social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τριπλό διαζύγιο στον Αστέρα Βάρης

Τριπλό διαζύγιο στον Αστέρα Βάρης

Τριπλό διαζύγιο στον Αστέρα Βάρης καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τους Αλέξανδρο Χάιδο, Δημήτρη Νάκα και Ναπολέων Γκούμα.

Το δελτίο τύπου

Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον αθλητή ΧΑΪΔΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με τον σύλλογο και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική συνέχεια. Εις το επανιδείν Αλεξ !!

Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον αθλητή ΝΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με τον σύλλογο και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική συνέχεια και επίτευξη στους στόχους που έχει θέσει. Εις το επανιδείν Μήτσο !!

Ο ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον αθλητή ΓΚΟΥΜΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝ τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με τον σύλλογο και του εύχεται υγεία, επίτευξη των στόχων του τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο καθώς και σύντομα καλός πολίτης
Είς το επανιδείν Νάπο !!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35