social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» με Γλυκά Νερά ο Σαρωνικός Αναβύσσου (1-1)

«Σκόνταψε» με Γλυκά Νερά ο Σαρωνικός Αναβύσσου (1-1)

Ούτε αυτή τη φορά κατάφερε ο Σαρωνικός Αναβύσσου να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Υποδεχόμενος τα Γλυκά Νερά στο γήπεδο Καλυβίων, περιορίστηκε στο ισόπαλο 1-1, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το «τρίποντο», απέναντι σε έναν αντίπαλο που αναζήτησε με πάθος το θετικό αποτέλεσμα και το πήρε. Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πήραν... κεφάλι στο σκορ στο 48' χάρη σε πλασέ του Γερώνυμου (1-0). Μάλιστα, στο 55' είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να εδραιώσουν το προβάδισμά τους, όμως ο Βίλα εκτέλεσε άστοχα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα (60') ήρθε και η ισοφάριση από σουτ του Τραγανού (1-1). Ο Σαρωνικός πίεσε στη συνέχεια για το γκολ της νίκης, το οποίο όμως δεν ήρθε μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Τσέλιος-Παντελίδου

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Λογοθέτης, Γερώνυμος (70' Κοντιζάς), Δανιήλ, Τζιόλας, Ντμιτρένκο, Σεβλίγια, Δημογιάννης (91' Τζιβίλογλου), Μακρίδης (46' Κιρτζιαλίδης), Βίλα, Πουλιάνος

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Ηλίας Τριανταφύλλου): Λ. Βιταλιώτης, Χριστοδούλου, Ψαρρός, Μπέλμπας, Μπενέκος, Γ. Βιταλιώτης, Κότσι, Βλάχος, Τραγανός (96' Ολάνης), Βασιλόπουλος (89' Αργυρόπουλος), Φενερίδης (73' Στίσι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35