social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριάμβευσε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 1-0 στη Βούλα τον Άρη!

Θριάμβευσε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, 1-0 στη Βούλα τον Άρη!

Σταθερά στην ανοδική του πορεία συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου που έχει «σκαρφαλώσει» πλέον στην έκτη θέση!

Μετά την επιβλητική επικράτηση επί του Παλληνιακού, οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν άλλη μία σπουδαία νίκη, επικρατώντας στη Βούλα επί του Άρη με 1-0. Παρέμειναν, έτσι, για έκτη αγωνιστική αήττητοι, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Δεγαΐτας, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα στο 45' με τον Σεΐτι και ολοκλήρωσε με διαγώνιο πλασέ για το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι πίεσαν για την ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες τους. Αντιθέτως, κινδύνεψαν με δεύτερο γκολ στο 86ο λεπτό από διαγώνιο σουτ του Σεΐτι.

Να σημειωθεί ότι με τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κριλής, ενώ στο γκολ των φιλοξενούμενων είχε αποβληθεί από τον πάγκο του για έντονη διαμαρτυρία ο Τ. Τασιόπουλος.

Διαιτητές: Φωστέρης, Βιτσεντζάτος-Κουλοχέρης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Γκιούρα, Γιαννόπουλος, Λάσκος, Νεστερένκο (83' Καραδήμος), Πατερίτσας (65' Ρουπάκης), Κωστόπουλος (13' λ.τρ. Μιραφιόρι (83' Χατζής)), Φουκαράς, Βουλτσίδης, Μπρής (65' Ιατρού), Κριλής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Ιωσήπου, Δεγαϊτας, Ερέκι, Κολιμάτσης, Παπαδογιωργάκης, Π. Κλωνάρης, Ντούλος (28' λ.τρ. Γ. Κλωνάρης (90' Πολύζος)), Μαγκανάρης, Στίσι, Σεΐτι, Γενούζης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35