social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προχωράει ο σχεδιασμός στον Άρη Βούλας - «Έκλεισαν» έναρξη και φιλικά

Προχωράει ο σχεδιασμός στον Άρη Βούλας - «Έκλεισαν» έναρξη και φιλικά

Η υλοποίηση του προγραμματισμού προχωράει απρόσκοπτα στις τάξεις του Άρη Βούλας, με τη διοίκηση του Στέλιου Τσαλδάρη και το τεχνικό επιτελείο υπό τον Χρήστο Τάσση να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία.

Οι κιτρινόμαυροι μετρούν, πλέον, αντίστροφα για την πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει στις 31 Ιουλίου και ώρα 18:30 στο γήπεδο της Βούλας, ενώ συγχρόνως έχει συγκροτηθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δοθούν. Αναλυτικά, έχει ως εξής: 12/8 με Παλαιό Φάληρο (;), 19/8 με Αίαντα Σαλαμίνας, 23/8 με Άρη Καλαμακίου, 26/8 με ΑΟ Βουλιαγμένης, 30/8 με Κεραυνό Κερατέας, 2/9 με Αγίους Αναργύρους, 6/9 με ΠΑΟ Κορωπί, 9/9 με Ίκαρο Καλλιθέας.

Όσον αφορά στις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, υπενθυμίζεται πως έχουν αποκτηθεί ο κεντρικός αμυντικός Νίκος Μαούνης από Ατρόμητο Πειραιά, ο τερματοφύλακας Νίκος Γκόλφης από Κερατσίνι, οι επιθετικοί Αντώνης Τσαγκάρης και Δημήτρης Γεωργίου από Περαμαϊκό, ο ακραίος επιθετικός Στέργιος Γιαννής από Κ20 Ιωνικού και ο μεσοεπιθετικός Σταύρος Τάσσης από ΑΟ Περιστερίου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35