social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χαρτοπόλεμος» μεταξύ Αχαρναϊκού και Αστέρα Βάρης

«Χαρτοπόλεμος» μεταξύ Αχαρναϊκού και Αστέρα Βάρης

Το μεγάλο ματς της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ έγινε στο Μενίδι και ολοκληρώθηκε με νικητή τον Αχαρναϊκό και σκορ 2-0 απέναντι στον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, είχε και το... τρίτο ημίχρονο της συνάντησης, στο οποίο οι δύο ομάδες αντάλλαξαν πυρά που σχετίζονται με καταστάσεις εξωαγωνιστικού χαρακτήρα.

Η αρχή έγινε από τη διοίκηση του Αχαρναϊκού η οποία ενημέρωσε για την ομόφωνη απόφαση των μελών της να μην παραστούν στην κοπή Πίτας της ΕΠΣΑΝΑ που έγινε χθες (30/1), σημειώνοντας πως «ο Αχαρναϊκός έχει αποδείξει και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» και ότι «δεν νοείται η φιλοξενούμενη ομάδα της Βάρης να συνοδεύεται από 'φουσκωτούς' παρουσία του προέδρου της Ένωσης». Στην ίδια ανακοίνωση οι πράσινοι καταλήγουν ως εξής: «Στηλιτεύουμε το γεγονός και υπενθυμίζουμε πως οι αγώνες παίζονται και ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις εντυπώσεις εκφοβισμού».

Στη συνέχεια ήρθε η απάντηση από πλευράς Αστέρα Βάρης, στην οποία υπογραμμίζονται τα εξής: «Με λιβελογραφήματα και ασύστολα ψεύδη δεν ασχοληθήκαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε και τώρα! Ολη η Ένωση γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο Κυανους Αστερας Βάρης και οι άνθρωποι που τον διοικούν! Θα αποστείλουμε έγγραφο με συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον πρόεδρο της Ένωσης σεβόμενοι τον θεσμικό του ρόλο και περιμένουμε τις απαντήσεις του».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35