social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλικό «διπλό» ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στους Αγ. Αναργύρους (1-2)

Φιλικό «διπλό» ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στους Αγ. Αναργύρους (1-2)

Ύστερα από ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα (19/8) το απόγευμα μεταξύ δύο ομάδων που φιλοδοξούν να έχουν ανταγωνιστική παρουσία στα πρωταθλήματα που θα πάρουν μέρος, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου πήρε τη νίκη με 2-1 στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων απέναντι στον ΓΣΑΑ.

Αφού πρώτα πέτυχαν γκολ του Μαγγανάρη στο 15' το οποίο όμως δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για επιθετικό φάουλ σε άλλο σημείο της περιοχής, οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 20' με πέναλτι που κέρδισε ο Στίσι και εκτέλεσε εύστοχα ο Κλωνάρης (0-1). Στο 30' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Βυζανιάρη (1-1) και, μάλιστα, λίγο αργότερα θα μπορούσαν να προηγηθούν, σε φάση διαρκείας όπου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στο 65' ο Ν. Γενούζης βρήκε... δίχτυα μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ για το 1-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Πέτρος Ζουρούδης): Ζανιώτης, Βυζανιάρης, Μακρής, Χαραλάμπου, Δενελάβας, Τσαμόγλου, Ζαρκαδούλας, Κωσταδήμας, Κεχρής, Κατσίβελας, Ρουμελιώτης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σκαρλίγκος, Σκουτέρης, Μπελούλιας, Ζακόπουλος, υπό δοκιμή, Χριστοδούλου, Φωτόπουλος, υπό δοκιμή

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Παναγιώτης Ζώνας): Γερολύμος, Μαγγανάρης, Λαμπράκης (30' Μανουσογεωργάκης), Δώριζας (46' Ψαρρός), Μαγγίνας, Ασημάκης (46' Τζουμάνης), Ν. Γενούζης, Κλωνάρης, Στίσι, Τσατσόπουλος, Σεΐτι.

Έπαιξαν επίσης και οι Ε. Γενούζης, Λάττας, Ρουτσάι, Τσιαντούλας.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35