social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη ο ΑΟ Ατλαντίς, 2-1 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Πρώτη νίκη ο ΑΟ Ατλαντίς, 2-1 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Την ήθελε πολύ αυτή τη νίκη ο ΑΟ Ατλαντίς και την πήρε! Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ η ομάδα του Γ. Τσούνη υποδέχθηκε τον Θησέα Ν. Μάκρης του οποίου επικράτησε δίκαια με 2-1, πανηγυρίζοντας την πρώτη της επιτυχία για φέτος.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με γκολ που σημείωσε ο Α. Καρακώστας με ατομική προσπάθεια και πλασέ (1-0). Μάλιστα, τρία λεπτά μετά (8') έχασαν την ευκαιρία να εδραιώσουν το προβάδισμά τους, όταν ο Γ. Καρακώστας εκτέλεσε πέναλτι που απέκρουσε ο Κατσιούλης. Στο 30' ήρθε η ισοφάριση από πλευράς πράσινων, παρ' όλα αυτά στην ομάδα της Ανθούσας δεν πτοήθηκαν και στο 62' έφτασαν στο γκολ που έμελλε να είναι νικητήριο με πλασέ του Φλούδα σε φάση διαρκείας (2-1).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννέα παίκτες, καθώς στο 93' και στο 95' αποβλήθηκαν οι Κορωνιάς και Γ. Καρακώστας, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Αλεξοπούλου-Τζαφόλιας

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μεσολόγγης, Παπαδιονυσίου, Μπαλάσκας, Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης, Φλούδας, Σιούτης (89' Πλατσατούρας), Μπουρμπούλης (66' Καγιάς), Αδαμίδης, Γ. Καρακώστας, Α. Καρακώστας (80' Κορωνιάς)

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Μηναδάκης, Βασιλαράς, Αζάλ, Χατζόπουλος, Μαστρογιαννούδης (74' Βεϊζάι), Κ. Τσέλιος, Παυλάκης (74' Καχόπουλος), Κότσι, Νικηφοράκης, Ντολλάνι (64' Μ. Τσέλιος).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35