social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» στον Άγ. Στέφανο ο Κεραυνός Κερατέας, 3-1 τον Ολυμπιακό

«Διπλό» στον Άγ. Στέφανο ο Κεραυνός Κερατέας, 3-1 τον Ολυμπιακό

Συνέχεια στη νικηφόρο πορεία του έδωσε ο Κεραυνός Κερατέας, πετυχαίνοντας το «4 στα 4» και παραμένοντας στην κορυφή της κατάταξης στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟ Κορωπί 1903 μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Η ομάδα του Λ. Καραδήμου πέρασε νικηφόρα από τον Αγ. Στέφανο, όπου επιβλήθηκε με 3-1 του τοπικού Ολυμπιακού, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια στην εξέδρα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23' με κεφαλιά του Σουλελέ (0-1), ενώ με κεφαλιά και ο Ρέτζο στο 52' σημείωσε το 0-2. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο παιχνίδι στο 71' με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μπουγιούκος και εκτέλεσε εύστοχα ο Στίσι (1-2), με τον Μπουγιούκο να εξιλεώνεται τέσσερα λεπτά αργότερα και με απευθείας εκτέλεση φάουλ να γράφει το 1-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Βλάχος, Παντελίδου-Πυκνής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Παναγιώτης Ζώνας): Ναβροζίδης, Μαγκανάρης, Τσάμης, Μαγγίνας, Ψαρρός, Ασημάκης, Στίσι (82' Τσουμάνης), Τσατσόπουλος, Κοβάνης (79' Πανούσης), Σεΐτι (79' Παλυβός), Γαρδούνης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Πιέτρι, Ρέτζο, Μπουγιούκος, Καπαματζιάν (80' Βαγγέλης), Κρητικός (59' Τραγουστής), Παπασπύρος, Σούλτσε (72' Πασκάλ), Μπουντόπουλος (80' Κοκκινάκης), Σουλελές (72' Σαχσανίδης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35