social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σκόνταψε» ο Άρης Βούλας με ΠΑΟ Κορωπί (1-1)

«Σκόνταψε» ο Άρης Βούλας με ΠΑΟ Κορωπί (1-1)

Δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη ο Άρης Βούλας απέναντι στον ΠΑΟ Κορωπί και, μοιραία, είδε το «κομβόι» των ομάδων που οδηγούν την κούρσα στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ να απομακρύνεται.

Στο γήπεδο της Βούλας οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για τη 12η αγωνιστική, με τους κυανόλευκους να μένουν «όρθιοι» σε ακόμη μία δύσκολη έδρα. Μάλιστα, ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 26ο λεπτό με προβολή του Σπυρίδη (0-1), για να έρθει η ισοφάριση στο 60' με δυνατό πλασέ του Τάσση μετά από πάσα του Τσαγκάρη (1-1). Τρία λεπτά νωρίτερα (57') οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Κοκώνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι κιτρινόμαυροι πίεσαν για το νικητήριο γκολ, έχοντας ορισμένες ευκαιρίες για να το πετύχουν, αλλά και πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Στο 80ο λεπτό ο Γιαννής βρήκε δίχτυα με πλασέ, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Τσιμενίδη, ενώ στο 85ο λεπτό ο Πετράτος πρόλαβε την έξοδο του Ορφανόπουλου σε σέντρα του Γούμενου, βρέθηκε στο έδαφος από τη σύγκρουση με τον αντίπαλο γκολκίπερ, όμως ο διαιτητής Κατσίνης άφησε το ματς να συνεχιστεί.

Διαιτητές: Κατσίνης, Τρασανίδης-Τσιμενίδης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Χρήστος Τάσσης): Γκόλφης, Γκιούρα, Αλικά, Γιαννουλάκης, Νεστερένκο, Στακάι (72' Πετράτος), Τσαγκάρης (72' Καραδήμος), Φαμέλης, Γιαννής, Γεωργίου (50' Τάσσης), Σελμανάι (68' Γούμενος)

ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903 (Αντώνης Οικονόμου): Ορφανόπουλος, Τρουπής (42' Βεϊόγλου), Κοκώνης, Μανουσάκης, Κουρούμα, Βάρδας, Σπυρίδης, Γκίκας, Τρυφιάτης (86' Μανασσής), Πανόπουλος, Μαβίδης (61' Παντίδης).

 


Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκαν οι μετρήσεις στον Αχαρναϊκό

Ο Νίκος Καλούδης για το ντέρμπι με τον ΑΟ Αρτεμις!

Παπακωστούλης: Εύχομαι ο Αχαρναϊκός να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35