social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από το Κορωπί ο Αχαρναϊκός (0-3)

Πέρασε από το Κορωπί ο Αχαρναϊκός (0-3)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο Πρωτάθλημα -και τέταρτη με εκείνη του Κυπέλλου- πέτυχε ο Αχαρναϊκός, πλησιάζοντας σε απόσταση ενός βαθμού από τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Για την 25η αγωνιστική η ομάδα του Θ. Καλύβα πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο «Α. Πρίφτης», επικρατώντας με 3-0 του ΠΑΟ Κορωπί 1903 στον πάγκο του οποίου έκανε ντεμπούτο ο Σπ. Κερκύρας. Πρωταγωνιστής των πράσινων ήταν ο Σερέπας, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ με τρία χτυπήματα σε ισάριθμες στατικές φάσεις.

Στο 17ο λεπτό ο Βλαχίδης κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα φάνηκε να χτυπάει σε χέρι αμυνομένου και ο Σερέπας από την άσπρη βούλα σκόραρε για το 0-1. Στο 61' ο Νάκας κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου και ο Σερέπας ήταν πάλι εύστοχος από τα έντεκα βήματα για το 0-2. Δύο λεπτά μετά (63') ο χαρισματικός φορ βρήκε δίχτυα με χτύπημα φάουλ για το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Πανούτσος, Τσιμενίδης-Τρασανίδης)

ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903 (Σπύρος Κερκύρας): Ορφανόπουλος, Μανασσής, Κοκώνης (70' Τρουπής), Κουρούμα, Μανουσάκης, Γκίκας, Τρυφιάτης, Αλεξίου (55' Παντίδης), Γκοτζαμάνης (55' Βαμβακούλας), Μέγας (70' Φαμέλης), Βεϊόγλου (84' Γιαννής)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Οικονόμου, Νάκας, Τσίκλος, Καρδάμης, Παπαδόπουλος (7' λ.τρ. Πινιώτης), Βλαχίδης (67' Νατσιόπουλος), Γερώνυμος, Σερέπας, Τσιμπουρλάς, Σάκα (54' Αντωνόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35