social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Ιστορική πρόκριση για τον ΓΣ Καισαριανής στους «16», 2-0 τον Διαγόρα Αιγάλεω

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Ιστορική πρόκριση για τον ΓΣ Καισαριανής στους «16», 2-0 τον Διαγόρα Αιγάλεω

Έγραψε ιστορία ο ΓΣ Καισαριανής αφού με τη νίκη του με 2-0 κόντρα στον Διαγόρα Αιγάλεω προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ''16'' του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι κιτρινόμαυροι παρότι παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους πήραν το ζητούμενο από το ματς που ήταν η πρόκριση, χωρίς να εντυπωσιάσουν με την εμφάνιση τους.

Από την άλλη ο Διαγόρας Αιγάλεω παρότι αντιμετώπισε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας και το τεχνικό του επιτελείο είχε στη διάθεση του μόλις 12 (!!!) παίκτες αντεπεξήλθε καθώς παρά την ήττα μόνο κέρδος είχε από την αναμέτρηση.

Άλλωστε δεν είναι και λίγο για μια ομάδα που συμμετέχει στην Γ' ΕΠΣΑ να προχωράει τόσο πολύ σε αυτή τη διοργάνωση έχοντας αποκλείσει μέχρι σήμερα τους Καματερό, Πέρα Κλουμπ και Ποσειδώνα Γλυφάδας.
Τα τέρματα που έκριναν τον αγώνα σημείωσε ο 16χρονος (!!!!) Μπαριαμπάς στο 42' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαρίνη και ο Νίκου στο 67' με σουτ από τα 40 μέτρα αφού έπιασε τον... Ανταλή στον ύπνο.

Στο 71' ο Διαγόρας είχε δοκάρι σε σουτ του Καλλίλα ενώ οι γηπεδούχοι στο 73' έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λογω αποβολής του Μαρίνη με δεύτερη κίτρινη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΓΣ Καισαριανής αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δυο αναγκαστικές αλλαγές αφού τραυματίστηκαν οι Σούλκο και Ζελέκου, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες αφού στο 70' ο Τζίτζης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο Μαρίνος Πολυμέρης είχε πραγματοποιήσει τις τρεις αλλαγές του.

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης) Παπαφίλης, Βούλγαρης (46' Πλακάλι), Σούλκο (13' λ.τρ. Μαρινης), Αϊβάζης, Γιαννουλάκης, Γκίνης, Γκλεζάκος (46' Ζελέκου (55' λ.τρ. Πατερίτσας)), Πεμάι (46' Τζίτζης), Γεωργίου, Μπαριαμπάς, Νίκου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Στέλιος Γιάκας) Ανταλής, Ρήγος (46' λ.τρ. Χριστοφόρου), Μελής, Σπυροπάλι, Τζαβάρας Υ., Τσιρδήμος, Σιδηρόπουλος, Μίχας, Καραγιάννης, Καρακασίδης, Καλλίλας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35