social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουκάκι: Ανακοίνωσε τρεις παίκτες και φιλικά!

Κουκάκι: Ανακοίνωσε τρεις παίκτες και φιλικά!

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε το Κουκάκι

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας απ το Ρεγγινι Φθιώτιδας! Βασικοί παίκτες στο Α'τοπικο Φθιώτιδας και οι 3 ερχονται να βοηθήσουν την ομάδα μας στην επίτευξη των φετινών μας στόχων. Ο λόγος για τα αδέρφια Κώστα Κωστάκο, τερματοφυλακας 23 χρόνων και Θανάση Κωστάκο, επιθετικό 21 χρόνων κι ένα απ τα μεγαλύτερα ταλέντα της Λαμίας με συμμετοχες και γκολ στην Κ17 της ΠΑΕ. Επίσης μαζί μας θα είναι και ο Χρήστος Τσανα, 23 χρόνων μέσος, βασικός παίκτης και αυτός στο Ρεγγινι. Να ευχηθούμε στους νέους μας παίκτες υγεία πάνω απ όλα και μόνο επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!
▪️Διοικητική ενίσχυση για την ομάδα μας, το πόστο του γενικού αρχηγου αναλαμβάνει ο κ. Γιαννουδακης Θεόδωρος, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια πετυχημένος διοικητικός παράγοντας στο Ρεγγινι Φθιώτιδας. Καλη σεζόν με υγεία και επιτυχίες κ. Θοδωρή ευχόμαστε!!
▪️Η προετοιμασία της ομάδας μας ξεκινάει στις 21 Αυγούστου στην έδρα μας στο γήπεδο του Ρουφ και τα φιλικά που έχουμε κλείσει είναι τα εξής :
5/9 Μαρούσι
13/9 Κοψαχειλα
17/9 Βριλησια *
20/9 Τερψιθεα
*Οι έδρες θα ανακοινωθούν λίγες μέρες πριν την έναρξη των εκάστοτε φιλικών και θα υπάρξουν προσθαφαιρεσεις ανάλογα με την έκβαση του κυπέλου που ξεκινάει στις 10/9


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35