social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ωραίο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ για τους Ίωνες Αλίμου, 5-0 τον Ερμή Ειρήνη Ηρακλείου

Ωραίο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ για τους Ίωνες Αλίμου, 5-0 τον Ερμή Ειρήνη Ηρακλείου

Την ανοδική πορεία που διαγράφει τους τελευταίους μήνες πιστοποίησαν οι Ίωνες Αλίμου σε ακόμη ένα παιχνίδι αφού επικράτησαν εύκολα με 5-0 του Ερμή Ειρήνη Ηρακλείου που δίνει τη δική του μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Αναστάσιο Φερρατσάκου που πέτυχε χατ-τρικ και δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Στο 13' ο Κανάκης έκανε τη σέντρα με τον Ποιμενίδη να στέλνει την κεφαλιά στο δοκάρι και τον Φερρατσάκου που ήταν στη φάση με σουτ να γράφει το 1-0. Στο 29' ο Δημόπουλος με κάθετη πάσα βρήκε τον Φερρατσάκου που από εκτελεστής έγινε δημιουργός και αφού σέρβιρε στον Ποιμενίδη, ο τελευταίος σε ανυπεράσπιστη εστία έκανε το 2-0. Στο 59' οι δυο ποδοσφαιριστές των Ιωνων Αλιμου συνεργάστηκαν αλλά σε αντίστροφο ρόλο, αφού ο Ποιμενίδης σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Φερρατσάκου που δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 75' ο Χατζηανόγλου με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Γκλεζάκο ο οποίος με ωραίο πλασέ πέτυχε το 4-0. 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φερρατσάκου στο 77' όταν έφυγε στην κόντρα και αφού απέφυγε τον Ταρλά έκανε το τελικό 5-0.

Διαιτητής ήταν ο Μπαλογιάννης με βοηθούς τους Γεωργίου και Προδρομιάδη.

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής) Τζιβελέκης, Κανάκης, Χαλικιάς, Παπαδόπουλος (71' Ζήσης), Νικήτας, Δημόπουλος, Ποιμενιδης (60' Γκλεζάκος), Χατζηανόγλου (74' Ρωμανίδης), Φερρατσάκου, Δημητρακόπουλος (74' Κανελλάτος), Ντογκάνι.

ΕΡΜΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιώργος Λιάπης) Ταρλάς, Γιαννίκος (46' Τζούστας), Ουρούτσι, Αθανασίου, Ζομπαϊδης (46' ΠΑππάς), Γλαντζίνας, Καραϊνδρος (84' Βιδάκης), Κολονιώτης, Παπαδόπουλος (62' Δούφας), Λιαπίδης (84' Αλεπίδης), Μπαρκουλας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35