social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμη για το ντέρμπι η Μαρκό

Έκανε τη... δουλειά στο γήπεδο του Γέρακα η Μαρκό και πάει με απόσταση ασφαλείας και καλή ψυχολογία στο ντέρμπι της Τετάρτης (17/11) με την Τριγλία Ραφήνας.

Για την 9η αγωνιστική, τελευταία του πρώτου γύρου στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ, η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Ατλαντίς, που είχε να ηττηθεί από τη 2η αγωνιστική! Στο 18ο λεπτό ο Γκεμίσης άνοιξε το σκορ με σέντρα σουτ (0-1), για να αναλάβει δράση στο δεύτερο μέρος ο Σουλελές και να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Στο 58ο λεπτό σκόραρε με κεφαλιά μετά από ασίστ του Ντούλια (0-2), ενώ στο 70λο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με πλασέ σε αντεπίθεση. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης συμπεριλαμβάνεται η επανεμφάνιση του Μουσταφίδη, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Διαιτητές: Μπερέτας, Γκούβας-Κακάνης

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μπάρδης, Κορωνιάς, Κιούρκος, Κολοτούρος (74' Καρακώστας), Μπενέκος, Καγιάς, Μαυράκης (74' Μηλιώνης), Νάνος (77' Μπούρας), Αδαμίδης, Πανόπουλος, Καρακώστας

ΜΑΡΚΟ (Θαλής Τσιριμώκος): Καραστέργιος, Σιδέρης (85' Χαλίλι), Φλώρος, Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Τσίκλος, Βασιλειάδης (85' Μπαλωμένος), Γκεμίσης (79' Κότσι), Ντούλιας (71' Σαχσανίδης), Πικούλης, Σουλελές (79' Ερέκι).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35