social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιωσήπου: Τσαλακωθήκαμε, αλλά βγήκαμε δυνατοί...

Ιωσήπου: Τσαλακωθήκαμε, αλλά βγήκαμε δυνατοί...

Σκέψεις και συναισθήματα, με αφορμή το φινάλε στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου έπειτα από τέσσερα χρόνια, μοιράστηκε ο Σταύρος Ιωσήπου.

Στην προσωπική του δήλωση μέσω του προφίλ του στο Φέισμπουκ, ο 30χρονος τερματοφύλακας ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου για την συνεργασία μας αυτά τα τέσσερα χρόνια. Συγκεκριμένα θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που με έφερε σε αυτή την ομάδα, Νίκο Αξιώτη, και τους επόμενους φυσικά προέδρους, Δημήτρη Μάκρη και Θοδωρή Παπαναστασίου, που με στήριξαν τόσο χρόνια! Στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό team, να ευχηθώ φυσικά να έχουν υγεία και να ικανοποιήσουν τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς. Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ, και νιώθω ευγνώμων που τον γνώρισα και είναι απο τους λίγους ανθρώπους μέσα από το ποδόσφαιρο που μπορώ να τον πω αληθινό φίλο, τον Φώτη Νικολόπουλο που κάνει τα πάντα και συμφέρει!

Το ταξίδι αυτό τελείωσε μετά από πολλές δύσκολες καταστάσεις, μέσα από τις οποίες και εγώ τσαλακώθηκα αλλά και η ομάδα, αλλά τελικά βγήκαμε δυνατοί και πλέον θυμόμαστε μόνο τα καλά! Και όπως πάντα, δεν τα παρατάμε και κάνουμε απλά αυτό που αγαπάμε, να παίζουμε ποδόσφαιρο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35