social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο «διπλό» ο Αχαρναϊκός, «έσβησε» το όνειρο για την Τριγλία (2-3)

Μεγάλο «διπλό» ο Αχαρναϊκός, «έσβησε» το όνειρο για την Τριγλία (2-3)

Αν οι ήττες από Παλληνιακό και Μαρκό είχαν μειώσει τις ελπίδες της για κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, η νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Αχαρναϊκό, έβαλε την... ταφόπλακα στα όνειρα της Τριγλίας για διάκριση μέσα από το πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Μενιδίου επικράτησε με 3-2 στη Ραφήνα, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και σε μία αντεπίθεση, που έπιασε απροετοίμαστη την άμυνα των κιτρινόμαυρων. Κομβικής σημασίας για την έκβαση του αγώνα κρίνεται, ωστόσο, το πέναλτι που έδωσε ο Φωστέρης υπέρ των φιλοξενούμενων περίπου δέκα λεπτά πριν την εκπνοή, το οποίο προκάλεσε δριμείες αντιδράσεις από πλευράς γηπεδούχων.

Στο 20ο λεπτό ο Τζίτζης πλάσαρε από κοντά στην κενή εστία σε φάση διαρκείας για το 1-0, με τον Σπυρίδη να αξιοποιεί σέντρα του Αμπάρα και με γυριστή κεφαλιά να φέρνει το ματς στα ίσια (1-1). Στο 50ο λεπτό η ομάδα του Γ. Παπακωστούλη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Ι. Τσούκα έπειτα από κόρνερ του Τζίτζη (2-1), όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο ήρθε η ανατροπή. Στο 80' ο Φωστέρης είδε... χέρι σε προσπάθεια του Μεϊμάρογλου, έδειξε την άσπρη βούλα και ο Καριατλής εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 93ο λεπτό ο Πουρσανίδης έφυγε από κανονική θέση, προσπέρασε και τον γκολκίπερ Σύρακα που έκανε έξοδο μακριά από την εστία του και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3!

Διαιτητές: Φωστέρης, Τσέλιος-Δ. Τζαφόλιας

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Τζίτζης, Γερώνυμος, Μεϊμάρογλου, Ι. Τσούκας, Καστράτι, Παπαδιονυσίου, Νταής, Κ. Τσούκας, Βίλα, Ζαφειρόπουλος (71' Παπάζογλου)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τάκης Χριστόπουλος): Μυλωνάς, Αμπάρα, Νίκας (57' Μπαστάνης), Μαγγίνας, Μάναλης, Αδαμόπουλος, Στραβομύτης (89' Πουρσανίδης), Καριατλής, Μαβίδης, Τσιμπουρλάς (57' Μαρκοπουλιώτης), Σπυρίδης (95' Αθανασόπουλος).

(Φωτο: irafina.gr)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35