social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Καλύβα ο Αχαρναϊκός - «Τον υποδεχόμαστε με κοινές προοπτικές»

Ανακοίνωσε Καλύβα ο Αχαρναϊκός - «Τον υποδεχόμαστε με κοινές προοπτικές»

Λίγες ώρες πριν την αλλαγή του έτους η διοίκηση του Αχαρναϊκού βρήκε στο πρόσωπο του Θεόφιλου Καλύβα τον εκλεκτό της για να οδηγήσει την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν, στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν τη συμφωνία τους, για την οποία είχατε ενημερωθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Soccerlive, με τους πράσινους να ανακοινώνουν την εξέλιξη και να κάνουν λόγο για κοινές προοπτικές μεταξύ του συλλόγου και του έμπειρου προπονητή. Το σχετικό ενημερωτικό κείμενο αναφέρει:

«ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΝ κ. ΘΕΟΦΙΛΟ ΚΑΛΥΒΑ.

Ο Αχαρναϊκός έχει την τιμή να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον νέο προπονητή της ομάδας κ. Θεόφιλο Καλύβα, με κοινά οράματα και στόχους για την ομάδα της πόλης και της καρδιάς μας. Ως αντιπρόεδρος στον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά, αλλά και 'μπαρουτοκαπνισμένος' με την ιδιότητα του coach σε ομάδες Α' τοπικού έχει καταφέρει όχι μόνον να τις αναρριχήσει με πρωταθλητισμό στη Γ' Εθνικη, αλλά και στη Super League 2!

Οι επιτυχίες του είναι αξιοσημείωτες, όχι με μόνο στο δυσκολοκατάβλητο πρωτάθλημα του Πειραιά (Άρης Αμφιάλης, Μανδραϊκός, Αίαντας Σαλαμίνας, Ένωση Περάματος κτλ), αλλά και σε ιστορικά σωματεία, όπως οι ομάδες του Αιγάλεω και του Εθνικού Πειραιώς.

Ο πρόεδρος Άρης Ηλιάδης, το ΔΣ της ομάδας, αλλά και οι φίλαθλοί μας τον υποδέχονται το νέο μέλος της οικογένειάς μας κ. Καλύβα, με κοινό παρανομαστή κι εφαλτήριο, την επάνοδο του Αχαρναϊκού μας στα σαλόνια που του αξίζουν και του πρέπουν».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35