social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή ο Αστέρας Βάρης, 3-1 στα Γλυκά Νερά

Με ανατροπή ο Αστέρας Βάρης, 3-1 στα Γλυκά Νερά

Έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Βάρης και «καθάρισε» ένα παιχνίδι που αρχικά πήγε να... στραβώσει!

Η ομάδα του Γ. Καβάση πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Γλυκών Νερών, όπου επιβλήθηκε με 3-1 του τοπικού συγκροτήματος, που είχε πάρει το προβάδισμα από το 25ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κότσι σε υπόδειξη εις βάρος του γκολκίπερ Μεϊμάρογλου (1-0). Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι κυανόλευκοι έφεραν τα... πάνω κάτω, καθώς προηγήθηκαν στο 50' με πλασέ του Καλλιμάνη έπειτα από συνεργασία των Ερρίκου και Νιούμαν (1-1) και τρία λεπτά μετά (53') πήραν το προβάδισμα σε κοντινή προσπάθεια του Μπάρρα μετά από απόκρουση του Βιταλιώτη σε σουτ του Μπελαβράκη (1-2). Στο 72' λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά για τον Αστέρα, καθώς ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του στην προσπάθειά του να απομακρύνει παράλληλη σέντρα των γηπεδούχων. Στο 77', ωστόσο, οι πρωτοπόροι «κλείδωσαν» το «τρίποντο», όταν ο Μπελαβράκης συνεργάστηκε υπέροχα με τον Καλλιμάνη και με πλασέ έγραψε το τελικό 1-3.

Διαιτητές: Λάμπρου, Κάλλης-Τσελεπίδης

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Λ. Βιταλιώτης, Ολάνης (59' Μάνδαλος), Μαστορόπουλος, Μπέλμπας, Μπενέκος (80' Καλούτσας), Αργυρόπουλος, Κότσι, Γ. Βιταλιώτης, Τραγανός (69' Χριστοδούλου), Βασιλόπουλος, Βλάχος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου (84' Ντούλιας), Μπάρρα, Μάγγος, Ερρίκος (80' Νικολακόπουλος), Κοφσανίδης (46' Νιούμαν), Καλλιμάνης, Φαμέλης (46' Χριστίνης), Μπελαβράκης (90' Μπάκας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35