social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ατλαντίδα: Σιούτης και Καγιάς για ακόμη μια σεζον

Ατλαντίδα: Σιούτης και Καγιάς για ακόμη μια σεζον

Μετά τις αρχαιρεσίες η νέα Διοίκηση του ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, υπό την ηγεσία του Ηλία Βούτουνα, σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά.
Καταρχήν συμφώνησε σε όλα με τον Τσούνη Γιώργο, τον τεχνικό καθοδηγητή της ομάδας εδώ και αρκετά χρόνια. Το πλάνο της ομάδας δεν αλλάζει, η ομάδα σταθερή στις αρχές της και τη φιλοσοφία του κόουτς θα στηριχθεί σε κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και στο πάθος και τον ενθουσιασμό των νέων αθλητών που κάθε χρόνο αναδεικνύονται από την Ακαδημία της. Στη θέση του προπονητή Φυσ. Κατάστασης παραμένει ο Θανάσης Διγγελίδης καθώς υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από το έργο του και την προσφορά του στην ομάδα.
Όσον αφορά τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών πρώτο μέλημα της Διοίκησης και του τεχνικού team είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας και να αντικατασταθούν οι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές Κολοτούρος και Κακαράς που εγκατέλειψαν την ενεργό δράση.
Στα πλαίσια αυτά η Διοίκηση ήρθε σε συμφωνία και ανανέωσε την συνεργασία της με τους αρχηγούς και στυλοβάτες της ομάδας Βασίλη Σιούτη και Μάκη Καγιά. Αμφότεροι είναι από τους βασικούς συντελεστές της πορείας της ομάδος τα τελευταία χρόνια και ειδικά την περσινή πολύ δύσκολη σεζόν και πέρα από το αγωνιστικό επίπεδο προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στον τομέα των αποδυτηρίων και της συνοχής της ομάδας.Τους ευχόμαστε καλή σεζόν!!
Σύντομα θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις για ανανεώσεις και μετεγγραφές!!!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35