social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εντυπωσίασε η Άνοιξη στην πρεμιέρα, 3-0 την Τριγλία Ραφήνας!

Εντυπωσίασε η Άνοιξη στην πρεμιέρα, 3-0 την Τριγλία Ραφήνας!

Ονειρεμένη εκκίνηση πραγματοποίησε η Άνοιξη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ, στο οποίο επιστρέφει φέτος μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Η ομάδα του Π. Γιαννενάκη ήταν πραγματικά εντυπωσιακή στην αναμέτρηση με την Τριγλία Ραφήνας, καθώς επικράτησε με το ευρύ 3-0 του αντιπάλου της. Μόλις στο 6' ο Βουγιουκλίδης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0) και δύο λεπτά μετά (8') ο Παπιδάκης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το 2-0. Στο 54' οι κιτρινόμαυροι έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Δελαπόρτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 77' ο Παπιδάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αυτή τη φορά με πλασέ σε τετ α τετ, έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0!

Διαιτητές: Ρεντίφης, Σούζας-Παντελίδου

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μανουσέλης, Β. Μπουγιούκας, Σιατραβάνης, Καλημέρης (67' Τορλαχίδης), Παρασκευόπουλος, Βουγιουκλίδης, Κακός, Δρόσος (75' Γιαννακόπουλος), Ι. Μπουγιούκας, Παπιδάκης, Καμπάς (67' Ανδρικόπουλος)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Καρατζάς): Μπακόλας, Γκίκα (20' Δελαπόρτας), Λυκουρόπουλος, Μπανιάς, Ντέντια, Κουμουτσέας, Χρηστακίδης (30' Ζαφειρόπουλος), Ψαρρής (74' Φειδαίος), Μυλόβας, Πράπας, Κουσουλής (74' Σταυρίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35