social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» με Σούλτσε ο Κεραυνός Κερατέας, 2-1 τον Σαρωνικό Αναβύσσου

Τεράστιο «διπλό» με Σούλτσε ο Κεραυνός Κερατέας, 2-1 τον Σαρωνικό Αναβύσσου

Παιχνίδι... διαφήμιση του ποδοσφαίρου της Ανατολικής Αττικής ήταν αυτό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (24/9) στο γήπεδο της Αναβύσσου.

Δύο ομάδες που φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν -και- στο νέο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, ο Σαρωνικός και ο Κεραυνός Κερατέας, αναμετρήθηκαν μπροστά σε μία κατάμεστη εξέδρα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν απίθανη νίκη με 2-1, με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σούλτσε. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν μία σπουδαία μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες, τα ρόστερ των οποίων θα μπορούσαν να βρίσκονται και σε παραπάνω κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 8ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Δελαπόρτας νικήθηκε από τον Καλογερόπουλο στην εκτέλεσή του. Λίγο αργότερα, στο 15ο λεπτό, ο Κ. Τσούκας αξιοποίησε ασίστ του Σέλβια και άνοιξε το σκορ με πλασέ για τον Σαρωνικό (1-0). Με την πάροδο του χρόνου ο Κεραυνός ανέβασε την απόδοσή του και, μάλιστα, στο 35' «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως ο Μυλωνάς απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σαχσανίδης.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, στην οποία έφτασαν τελικά στο 83' με πλασέ του Σούλτσε, ο οποίος είχε έρθει από την πάγκο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Λίγα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν πάλι το προβάδισμα, όταν ο Γκαβασιάδης δεν μπόρεσε να νικήσει με σουτ τον Καλογερόπουλο από πλεονεκτική θέση. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93') γράφτηκε το τελευταίο μέρος της φοβερής αναμέτρησης που έγινε στο γήπεδο της Αναβύσσου. Έπειτα από γύρισμα του Μπουντόπουλου, ο Σούλτσε βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του Κεραυνού που ακολούθησαν την ομάδα τους σε αυτό το μεγάλο ματς!

Διαιτητές: Λάμπρου, Κακάνης-Κωστάκης

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Λευτέρης Στρατής): Μυλωνάς, Μπουκουβάλας, Δημητρέλης, Ντμιτρένκο, Παπαγιανόπουλος, Μπαριτάκης, Σέλβια (68' Κιρτζιαλίδης), Γκέζος (63' Δημογιάννης), Κ. Τσούκας (84' Δημογιάννης), Βίλα (84' Γκαβασιάδης), Δελαπόρτας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Τραγουστής, Τζαβάρας (46' Ο. Σούλτσε), Βαγγέλη, Μπουγιούκος, Ιωάννου (72' Πασκάλ), Κρητικός, Παπασπύρος (88' Ντόβας), Σαχσανίδης (46' Σουλελές), Μπουντόπουλος, Πιέτρι.

 


Σχετικά άρθρα

«Χτίζει» σερί ο Σαρωνικός, πέρασε και από τη Ραφήνα (1-0 την Τριγλία)

Δυναμική αρχή με αρχηγικές ανανεώσεις στον Παλληνιακό

ΕΠΣΑΝΑ: Πιέσεις προς τα σωματεία από τον Σύνδεσμο Προπονητών για διπλωματούχους στους πάγκους

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35