social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από την κόλαση...  στον παράδεισο ο Σαρωνικός Αναβύσσου 3-2 την Τριγλία Ραφήνας

Από την κόλαση... στον παράδεισο ο Σαρωνικός Αναβύσσου 3-2 την Τριγλία Ραφήνας

Βγάζοντας τεράστιο ψυχισμό και στόφα ομάδας που δεν... τα παρατάει ο Σαρωνικός Αναβύσσου για δεύτερο συνεχόμενο ματς βρέθηκε να χάνει με 0-2, ωστόσο, αυτή τη φορά δεν την πάτησε όπως στην Άνοιξη και πήρε τη νίκη επικρατώντας της Τριγλίας Ραφήνας με 3-2.

Οι παίκτες του Αλέξη Σακελλαρίου παρότι είχαν την υπεροχή στο α' μέρος βρήκαν απέναντι τους έναν αντίπαλο που... χτύπησε στην κόντρα, με τον Σαρωνικό να εμφανίζει μεγάλα κενά στην οπισθοφυλακή του καθώς δέχθηκε δυο γκολ και ενώ η κατοχή ήταν με το μέρος του.

Μόλις στο 6' ακυρώθηκε γκολ του Σέλβια ως οφσάιντ (με κεφαλιά).

Στο 19' ο Κίμωνας Κουσούλης με ωραια ατομικη ενέργεια και ωραίο σουτ έκανε το 0-1, βάζοντας σε θέση οδηγού τους Ραφηνιώτες. Στο 30' σε φάση καρμπόν με εκεινη του 19', ο ίδιος ποδοσφαιριστής με ωραίο πλασέ από αριστερά έκανε το 0-2 βάζοντας πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους.

Αυτά τα δυο γκολ αποσυντόνισαν τους γηπεδούχους που μπήκαν στα αποδυτήρια με το βάρος του 0-2.

Παρ' όλα αυτά η γρήγορη μείωση του σκορ στο 50' έβαλε στο ματς τον Σαρωνικό.

Μετά από σέντρα του Τσούκα ο Δελαπόρτας με προβολή μείωσε σε 1-2.

Στο 73' ήταν η σειρά του Κιρτζιαλίδη να φέρει το ματς στα ίσια.

Στο 83' ο Σέλβια με φάουλ έγραψε το τελικό 3-2.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Αλέξανδρος Σακελλαρίου) Μυλωνάς, Μπουκουβάλας (72' Δημογιάννης), Πουλιάνος, Λίτσης (46' Ντιμιτρένκο), Βίλα (33' Αχείμαστος), Δελαπόρτας, Μπαριτάκης, Γκέζος (46' Κιρτζιαλίδης), Τσούκας, Γκαβασιάδης, Σέλβια (90+2' Δημητρέλης).

ΑΟ ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μιχάλης Καβαλιέρης) Μπακόλας, Δελαπόρτας (79' Γκίκα), Μπακόπουλος (65' Σταυρίδης), Κουμουτσέας, Φειδαίος, Λυκουρόπουλος, Μπανιάς (79' Ζαφειρόπουλος), Ψαρρής, Μυλόβας, Κουσούλης (79' Αρβανιτίδης), Χρηστακίδης (65' ).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35