social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλησιάζει η Τερψιθέα, 3-0 τον Άτταλο

Πλησιάζει η Τερψιθέα, 3-0 τον Άτταλο

Έκανε το... χρέος της η Τερψιθέα απέναντι στον ουραγό Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας και πλησίασε λίγο περισσότερο τις θέσεις που προσφέρουν σωτηρία στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Α. Μηλιά επικράτησε με 3-0, με τον Πορταλιό να ανοίγει το σκορ στο 17ο λεπτό με σουτ μετά από γύρισμα του Λύσανδρου (1-0) και τον Τσιρόπουλο να σημειώνει το 2-0 στο 45' με κοντινό πλασέ μετά από ασθενή απόκρουση του Κωστόπουλου σε σουτ του Πορτάλιου (1-0). Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 47', ο Μ. Θερτσάι αξιοποίησε πάσα του Τσαβαλιά και με πλασέ σημείωσε το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Είχε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ ο Α. Θερτσάι, όμως νικήθηκε από τον Κωστόπουλο στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 87'.

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Λιαμπότης-Ζερβού

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Γκιουλής, Κολτσίδας, Τσιρόπουλος (70' Συριόπουλος), Κοντονάσιος, Μυλωνάς (46' Γαλάνης), Γραμματικόπουλος, Λύσανδρος (70' Πόρης), Α. Θερτσάι, Πορταλιός (60' Τριάντης), Τσαβαλιάς (60' Ταμποτέλης), Μ. Θερτσάι

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Κωστόπουλος, Σουλταμπαλόγλου (62' Λουκιδέλης), Κορλιές, Δράκος (70' Λιμάι), Κωστούλας, Ασημακόπουλος, Γκέλμπεσης (82' Κότσι), Χατζηδημητρίου, Μαρούσος (82' Κούλα), Τσουλάκος, Τσιαπραΐλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35