social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κλείδωσε» την πρωτιά ο Παλληνιακός, 2-0 στην Άνοιξη

«Κλείδωσε» την πρωτιά ο Παλληνιακός, 2-0 στην Άνοιξη

Την πρώτη μάχη της σεζόν την κέρδισε ο Παλληνιακός και βάζει... πλώρη για τις επόμενες!

Η ομάδα του Π. Χριστοφιλέα πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Άνοιξης και «κλείδωσε» την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Πλέον, θα επιδιώξει να μπει και ως πρωτοπόρος στη διαδικασία των πλέι οφ, για τη διεκδίκηση της συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου! Στο ματς που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (13/2) οι κιτρινόμαυροι επιβλήθηκαν με 2-0 του ΑΟ Άνοιξης στο τελευταιό εικοσάλεπτο. Στο 70' ο Παναγιώτου άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1), ενώ με ένα άλλο πλασέ ο Κασάπης στο 80' διαμόρφωσε το τελικό 0-2, αποτέλεσμα που είχε ως συνέπεια οι γηπεδούχοι να χάσουν τις ελπίδες τους για πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα και τα πλέι οφ.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κάλλης-Βιτσεντζάτος

ΑΝΟΙΞΗ (Δημήτρης Κοσμάς): Παππάς, Βουγιουκλίδης (85' Νησωτάκης), Θ. Πανάγου, Α. Πανάγου (83' λ. τρ. Στάθης), Πέττας, Τρακάκης, Κουλόλι (70' Αμανατίδης), Παληαρούτας (85' Μαυρίδης), Μούκα, Ζιβάνοβιτς, Καζβιρόπουλος

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μπαλασάκης, Καραμπιέτ, Βλάχος (80' Κοντογιάννης), Ελ Γκαμάλ, Γαληνάκης, Χρ. Δημογιάννης (90' Σταμούλης), Β. Δημογιάννης, Μπεγλεκτσής (65' Παναγιώτου), Πράπας (65' Σεϊτάι), Κασάπης, Κυριόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35