social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Γκαβασιάδη στο Κορωπί ο Σαρωνικός Αναβύσσου (0-2)

Με Γκαβασιάδη στο Κορωπί ο Σαρωνικός Αναβύσσου (0-2)

Με τον... συνήθη ύποπτο να σκοράρει δύο φορές, ο Σαρωνικός Αναβύσσου πέρασε νικηφόρα από το Κορωπί, όπου επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟ Κορωπί για την 21η αγωνιστική.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, η ομάδα του Δ. Τερεζόπουλου νίκησε για δεύτερη φορά τον αντίπαλό της, με τον Γκαβασιάδη να βρίσκει δίχτυα από μία φορά σε κάθε ημίχρονο. Στο 18ο λεπτό ο υψηλόσωμος φορ σκόραρε με κοντινή κεφαλιά (0-1) και στο 69' διαμόρφωσε το 0-2 με πλασέ προ κενής εστίας. Με αυτή τη νίκη, ο Σαρωνικός πέρασε πάλι στη δεύτερη θέση της κατάταξης, μένοντας στο -7 από τον πρωτοπόρο Κεραυνό Κερατέας.

Διαιτητές: Κατσίνης, Κουλοχέρης-Ξουρίδας

ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903 (Μιχάλης Κάτσικας): Ορφανόπουλος, Βεϊόγλου (76' Μανασσής), Κοκώνης (80' Γιαννής), Μανουσάκης, Φραγκής, Αλεξίου (76' Μόρισσον), Τρυφιάτης, Γκίκας, Ζαΐμι (46' Φαμέλης), Γκοτζαμάνης (66' Παντίδης), Κουρούμα

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Τσόγκας, Δημογιάννης, Δημητρέλης, Ντμιτρένκο, Παπαγιανόπουλος, Μπαριτάκης, Σέλβια (88' Κοτσίου), Γκέζος, Γκαβασιάδης, Βίλα, Τσούκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35